Egeli Gazete

Emekliye GERİ ÖDEMESİZ 24.000 TL Verilecek!

Eylül sonuna kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde emeklilere 24.000 TL'ye varan ödeme sunulacak. 
Emekliye GERİ ÖDEMESİZ 24.000 TL Verilecek!
Haberler / Ekonomi
5 Eylül 2024 Perşembe 13:30

30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin eylül ayının ilk günlerinden itibaren bankalar resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirme de bulunuyorlar. Söz konusu emekli promosyonu fırsatları yakından takip edilirken, Vakıfbank’ın 1 Temmuz tarihinde hayata geçirdiği 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirtiği fırsat çerçevesinde SGK emeklilerine özel 24.000 TL'ye varan ödeme sunulacak. Kampanyanın başlamasının ardından eylül ayında da araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, eylül ayının son gününe kadar geçerli olacak fırsat çerçevesinde emekliler 12.000 TL'ye varan promosyon, 12.000 TL'ye varan nakit ödeme elde edebilecekler. 

Vakıfbank Emeklilere 24.000 TL Verecek

Vakıfbank’ın temmuz ayının ilk gününde başlattığı ve eylül ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği kampanya çerçevesinde maaşını Vakıfbank’a taşıyan emekliler 12.000 TL'ye varan promosyona ek olarak Vakıfbank Troy emekli kredi kartı ve Troy emekli bankomat kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1000 TL'ye, 12 ayda da 12.000 TL'ye varan nakit ödeme fırsatı elde edebilecekler. 12.000 TL promosyonun yanı sıra Vakıfbank Troy logolu bankomat kartı veya Troy logolu kredi kartını alan yeni emekli maaş müşterilerine özel 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerde aylık kart bazında 500 TL, yıllık toplamda 6000 TL verilecek. Her iki kart kullanıldığı takdirde ise aylık en fazla 1000 TL, yıllık en fazla 12.000 TL'ye varan nakit ödeme fırsatı sunulacak.

Emekli Promosyonları Zamlanır Mı?

Vakıfbank’ın eylül ayının son gününe kadar devam ettireceği emekli kampanyası çerçevesinde 12.000 TL'ye varan promosyon ve 12.000 TL'ye varan nakit ödeme ile birlikte SGK emeklileri toplamda 24.000 TL'ye varan ödeme elde edebilirken, Vakıfbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de eylül ayında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinden sunulacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. Bu kapsamda, önümüzdeki süreçlerde Vakıfbank'ın güncel kampanyalar ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Emekli promosyonlarında artışlar oluşması halinde de bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile bilgi verecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete