Egeli Gazete

Emekliye Müjde! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Fark Etmeden 18.000 TL Ödenecek

Bankaların emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin eylül ayının ortalarına doğru yaklaşırken araştırmalar gerçekleştiriliyor. 
Emekliye Müjde! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Fark Etmeden 18.000 TL Ödenecek
Haberler / Ekonomi
9 Eylül 2024 Pazartesi 17:28

Temmuz ayında Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ve yılın ilk altı ayındaki enflasyon verilerine göre emekli maaşlarında artışa gidilmesi sonrasında promosyonların yükselip yükselmeyeceği merak edilirken, bankalar eylül ayında da promosyon miktarlarını açıklamaya başladılar. Bu kapsamda, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fırsatlar çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere promosyonlar ve ek fırsatlar sunulurken, güncel promosyonlar da merak ediliyor. Bu çerçevede, en yüksek promosyonların hangi bankalar tarafından sunulduğu eylül ayında da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. 

Eylül 2024 Emekli Promosyonları

9 Eylül itibariyle bankaların güncel emekli promosyonu ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Eylül ayında bankadan bankaya ve maaş miktarına göre promosyonlar değişkenlik gösterebileceği için güncel promosyon fırsatlarına ve ayrıntılarına bankaların resmi internet sitelerinden erişilebilir. Emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, Vakıfbank da eylül ayında da devam edecek olan nakit ödeme kampanyasını duyurdu. Bu çerçevede, 12.000 TL'lik promosyona ek olarak 12.000 TL'ye varan nakit ödeme de sunulacak. Böylece emekliler toplamda 24.000 TL'ye varan ödemeler elde edebilecekler. Vakıfbank’ın güncel emekli kampanyasına ve bankaların promosyon fırsatlarına erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. 

Emekli Promosyonları Zamlanacak Mı?

Emekli promosyonu ödemeleri eylül ayında 18.000 TL'ye kadar çıkarken, emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı da araştırılıyor. Emekli promosyonlarına zam yapılacağına ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi ancak 2025 yılının ocak ayında milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılacak. Bu çerçevede, emekli maaşlarının zamlanmasının ardından promosyon ödemelerinde de artışa gidileceğine dair tahminler bulunuyor. Emekli maaşlarının ardından promosyonların da yükselmesi halinde 2025 yılının ilk aylarında bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile kamuoyunu bilgilendirecekler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete