Egeli Gazete

Erdoğan, İzmir ilçe adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ı açıkladıktan sonra gözler İlçe adaylarına çevrilmişti. Erdoğan, bugün Halkapınar Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısında ilçe adayları açıkladı.
Erdoğan, İzmir ilçe adaylarını açıkladı
Haberler / Politika
27 Ocak 2024 Cumartesi 16:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ı açıkladıktan sonra gözler İlçe adaylarına çevrilmişti. Erdoğan, bugün Halkapınar Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısında ilçe adayları açıkladı.Erdoğan, "31 Mart’ta, diğer pek çok şehrimiz gibi İzmir’in de tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyorum. Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir" "31 Mart’ta, diğer pek çok şehrimiz gibi İzmir’in de tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyorum. Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir" ifadelerini kullandı. 


Erdoğan,“Milletimiz, 31 Mart'ta; şehirlerini, ortak değerlerini, istismar siyasetiyle değil, eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarının tercih edecektir. Şehirlerimiz, hak ettikleri atılımları gerçekleştirebilsin diye, hükümet olarak 21 yıldır ülkemizi baştan sona, temel alt yapı yatırımlarıyla donattık. Vizyon ve gönül birliği içinde, belediye başkanlarının yönettiği şehirlerde; hükümet, yerel yönetim sinerjisiyle bu atılımları hayata geçirdik. Şimdi de diyoruz ki, gelin İzmir başta olmak üzere, hiçbir şehrimizi Türkiye yüzyılı belediyeciliği vizyonundan ve kazançlarından mahrum bırakmayalım. Sadece belediyeden beklemeyeceğiz. Öbür taraftan merkezi yönetim olarak, bu milletin efendisi değil, hizmetkarı olan Erdoğan kardeşiniz; ulaşımıyla, suyuyla, arıtmasıyla, çevresiyle, yeşiliyle, sosyal destekleriyle ülkemize yakışır, milletimizin beklentilerine cevap verecek belediyelerle geleceğin Türkiye'sine yürüyelim" dedi.


İzmir'in Belediye Başkan adayları şöyle açıklandı,
Aliağa: SERKAN ACAR - MHP ADAYI
Balçova: EROL EROĞLU
Bayındır: UĞUR DEMİREZEN
Bayraklı: BİLAL KIRKPINAR
Bergama: SADIK DOĞRUER
Beydağ: HÜSEYİN AY
Bornova: CEVDET ÇAYIR 
Buca: ADNAN ÖZTEKİN 
Çeşme: ESAT TANIK - MHP ADAYI 
Çiğli: MURAT GÖKÇEKAYA
Dikili: SEMA AKINCI - MHP ADAYI
Foça: TANER ACAR - MHP ADAYI
Gaziemir: DENİZ DOĞAN
Güzelbahçe: GÜMÜŞ SAİME BUCAKLIOĞLU
Karabağlar: MEHMET SADIK TUNÇ
Karaburun: EYÜP KAYKAÇ
Karşıyaka: İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU
Kemalpaşa: GALİP ATAR 
Kınık: SAMİ MOLLA AHMET
Kiraz: SALİHA ÖZÇINAR
Konak: CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI
Menderes : SİNAN AKDENİZ  
Menemen: AYDIN PEHLİVAN 
Narlıdere: MURAT SARMAN
Ödemiş: ALİ HADİM
Seferihisar: AHMET AYDIN
Selçuk: ZEYNEL BAKICI
Tire: ARİF DEMİRKAN - MHP ADAYI
Torbalı: ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR
Urla: TARKAN BAKIRLI

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete