Egeli Gazete

Esnaf ve sanatkarlara faizsiz kredi imkanı!

Cumhurbaşkanlığı’nın Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince Esnaf ve Sanatkarlara Kredi kullandırılmasına dair kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Halkbank, esnaf ve sanatkarlara yüzde 50 faiz indirimli ve faizsiz kredi kullandıracağını açıkladı.
Player yükleniyor...
Haberler / Ekonomi
4 Ocak 2022 Salı 11:42
Kerem Yeğinboy-Karar ile esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılanması amacıyla, önceki yıllarda alınan kararlar kapsamında Halkbank tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri(ESKKK) kefaletiyle veya doğrudan esnaf ve sanatkarlara kullandırılmış olup bakiyesi 2022, 2023 ve 2024 yıllarına devreden krediler ile 1.1.2022 ile 31.12.2024 tarihleri arasında bankacılık usul ve esasları çerçevesinden Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne(TESKOMB) bağlı bölge birliklerine ortak olan ESKKK’lar kefaletiyle veya ESKKK’ların kefaleti olmaksızın bankaca doğrudan esnaf ve sanatkarlara kullandırılacak kredilere, 1.1.2022 ile 31.12.2024 tarihleri arasında geçerli olmak üzere belirlenen faiz indirim oranları uygulanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete