Egeli Gazete

Ev eşyası ve gitar çalan hırsızlık şebekesi yakalandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde girdikleri evlerden televizyon, beyaz eşya gibi malzemeleri çaldıkları belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gitarı bile çaldıkları belirlenen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Nisan 2023 Cumartesi 11:43
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ödemiş ilçesinde meydana gelen 5 hırsızlık olayının faillerinin tespit edilmesi ve olayların aydınlatılması için çalışmalar gerçekleştirdi. Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve asayiş timlerinin araştırması sonucunda M.O., U.G. ve U.O. isimli şahısların söz konusu hırsızlık olaylarının failleri oldukları tespit edildi. 10 Nisan günü belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirilirken, adreslerde yapılan aramalarda, 1 adet motosiklet, 3 adet LCD televizyon, 1 adet çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi, 1 adet fırın ve muhtelif eşyalar ele geçirildi. Çalınan eşyalar arasında bir gitarın da bulunması dikkat çekti. Operasyonda gözaltına alınan M.O., U.G. ve U.O. jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete