Egeli Gazete

Filenin Sultanlarının final maçında eş mücadelesi: Türkiye antörenörü Santralli’nin eşi Monica da İtalya kadrosunda

Filenin Sultanları yarı finalde bugün güçlü rakibi İtalya ile karşılaşıyor. Bugün saat 21.00’deki mücadelede ilginç bir durum yaşanacak. Türkiye antörenörü Daniele Santralli’nin eşi Monica de Gennaro da İtalya kadrosunda yer alıyor.
Filenin Sultanlarının final maçında eş mücadelesi: Türkiye antörenörü Santralli’nin eşi Monica da İtalya kadrosunda
Haberler / Spor
8 Ağustos 2024 Perşembe 11:49

Fransa’nın başkenti Paris’teki  South Paris Aerana’da oynanacak mücadele, saat 21.00'de başlayacak ve heyecan dolu randevu TRT-1'den ekranlara gelecek. Türkiye-İtalya karşılaşması, karı kocayı buluşturması açısından ilginç bir mücadeleye sahne olacak. Türkiye antörenörü Daniele Santralli’nin eşi Monica de Gennaro da İtalya kadrosunda yer alıyor. Bugün eşlerden biri kazanırken, diğeri kaybedecek.

İTALYA KARŞISINDA RÖVANŞ OLACAK

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde bugün İtalya ile finale çıkma mücadelesi verecek. Çeyrek final müsabakasında güçlü rakibi Çin'i 3-2 yenerek tarih yazan Sultanlar, bir tarih daha yazıp Türkiye'yi sevince boğmak için saldıracak. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, saat 21.00'de başlayacak ve TRT-1'den ekranlara gelecek. İtalya'ya C Grubu'nun liderlik maçında 3-0 kaybeden milliler, ayrıca bu karşılaşmanın rövanşını almak için parkeye çıkacak.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete