Egeli Gazete

Fırtına Alaşehir'i toz duman etti: Ağaçlar devrildi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde saat 21.00 sıralarında başlayan ve kısa sürede şiddetini artıran fırtına ve yağmur, ağaçların devrilmesine ve arabaların devrilen ağaçların altında kalmasına neden oldu.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Temmuz 2023 Perşembe 09:59
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde saat 21.00 sıralarında başlayan ve kısa sürede şiddetini artıran fırtına ve yağmur, ağaçların devrilmesine ve arabaların devrilen ağaçların altında kalmasına neden oldu. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde fırtına dolayısıyla ağaçlar devrildi, elektrik telleri koptu, bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşandı. Ağaçların Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılması ile yollar ulaşıma açıldı. Gediz Elektrik ekipleri kopan telleri bağlayarak elektrik verilmeye başladı. 50 yıllık çınar ağacı bir minübüsün üzerine devrildi Yağış ve fırtına nedeniyle, Üzümlü Kavşağı'nda rögarların taşması nedeniyle kara yolunda su taşkını yaşandı ve trafik olumsuz yönde etkilendi. Şeyhsinan Mahallesi'nde bir evi su basarken, Avşar Barajı parkında ise ağaç devrildi. Alaşehir –Sarıgöl kara yolu Çataltepe mevkiinde selvi ağacının yola devrilmesiyle kara yolunda kontrollü olarak ulaşıma izin verildi. Fatih Mahallesi Basketbol Sahası'nda da ağaç devrilirken, Alaşehir Belediye Otoparkı'nda yaklaşık 50 yıllık çınar ağacı bir minübüsün üzerine devrildi. Alaşehir Belediyesi ekipleri tarafından ağaçlar kesilerek temizlendi. Alaşehir polis ekipleri tarafından güvenlik sağlanırken, MASKİ tarafından su taşkınları önlendi. Gediz elektrik tarafından kopan elektrik telleri tamir edilerek ilçede hayat normale döndü.

Turgutlu'da fırtına ağacı devirdi

Turgutlu'da bugün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen fırtına sebebiyle Atatürk Bulvarı ışıklar kavşağında bulunan çınar ağacı devrilerek yan yattı. Tehlike arz eden duruma belediye ve trafik ekipleri müdahale etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri güvenlik sebebiyle caddeyi trafiğe kapatırken, Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri de yaptığı çalışma ile çınar ağacının tehlike arz eden kısımlarını budadı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayı yoldan geçen Turgutlulu vatandaşlar da meraklı gözlerle izledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete