Egeli Gazete

Gdz Elektrik'ten Kadına şiddetle mücadele gününde anlamlı proje: Bahanesi yok

Gdz Elektirik 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde kadına şiddetin Bahanesi olmadığına dikkat çekmek için,Folkart'ın İzmir’deki projelerini ve elektrik aydınlatma direklerimizi turuncu renklendirerek destek verdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
25 Kasım 2023 Cumartesi 18:27
Gdz Elektirik 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde kadına şiddetin Bahanesi olmadığına dikkat çekmek için, Folkart'ın İzmir’deki projelerini ve elektrik aydınlatma direklerini turuncu renklendirerek destek verdi. "Gdz Elektrik olarak, kadına yönelik şiddetin asla bir bahanesi olmadığına dikkat çekmek için UN Women Türkiye’nin başlattığı #BahanesiYok kampanyasına destek veriyoruz. 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nden 10 Aralık İnsan Hakları Günü'ne kadar süren 16 günlük aktivizm kampanyasında yer alıyoruz. İş birliği yaptığımız bu farkındalık projesinde Folkart'ın İzmir’deki projelerini ve elektrik aydınlatma direklerimizi turuncu renklendirerek, "Kadına Şiddetin Bahanesi Yok" diyoruz. Folkart Towers’ın dev ekranları ise bu önemli mesajı, turuncu renk ve #bahanesiyok hastag'i ile duyuruyor. Bu süreçte, eşit hayat yaklaşımımızla toplumsal cinsiyet eşitliğine önemli bir vurgu yapıyoruz. #BahanesiYok, çünkü kadına şiddetin hiçbir mazereti olamaz!"    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete