Egeli Gazete

Gözler CHP Genel Merkez'de : Özel ve Tugay görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi'nde dünden bu yana devam eden görüşmelerde Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ın adının öne çıktığı öğrenilmişti. Bugün CHP Genel Merkez'de MYK öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay görüştü.
Gözler CHP Genel Merkez'de : Özel ve Tugay görüştü
Haberler / Politika
29 Ocak 2024 Pazartesi 16:53

Cumhuriyet Halk Partisi'nde  dünden bu yana devam eden görüşmelerde Karşıyaka Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ın adının öne çıktığı öğrenilmişti. Bugün CHP Genel Merkez'de MYK öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay görüştü. 

Yerel seçimler için adaylarını belirmeyi sürdüren CHP’de bugün kritik iki toplantı düzenlenecek. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) öğlen saat 3’te, parti meclisi (PM) ise akşam saat 6’da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir’in ilçe adaylarını belirlemek üzere toplanacak.

Cuma günü CHP’nin MYK ve parti meclisi toplantısında da konunun kısmen gündeme geldiği, ancak ilçe adayları için çalışmaların devam etmesi nedeniyle gündeme alınmadığı belirtildi.

Toplantıda İzmir’in ilçeleri için de adayların belirlenmesi ve parti meclisi toplantısı sonrası kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Toplantıda ayrıca İzmir dışında da bazı bölgelerden adayların da belirlenebileceği belirtiliyor.

Tugay toplantıdan önce CHP Genel Merkezi’ne geldi, Özgür Özel’le görüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete