Egeli Gazete

Göztepe, Antalya'dan 1 puanla dönüyor: 0-0

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Antalyaspor maçının ardından, "İlk maç sıkıntılarımızı görmek adına fırsat oldu" dedi.
Göztepe, Antalya'dan 1 puanla dönüyor: 0-0
Haberler / Spor
11 Ağustos 2024 Pazar 00:30

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor, sahasında Göztepe ile golsüz berabere kaldı.

Maçtan dakikalar
11. dakikada Van de Streek’in ceza sahası içerisine ortasında defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topa gelişine yerden vuran Erdoğan Yeşilyurt’un şutu auta gitti.
24. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Güray Vural’ın sert şutu direğe yakın yerden dışarı çıktı.
28. dakikada Nazım Sangare’nin sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde sırtı dönük topla buluşan Romulo’nun şutunu kaleci çeldi. Ardından defans meşin yuvarlağı göndere gönderdi.

47. dakikada sol kanattan çizgiye inen Djenepo'nun ortasında Larsson'un şutunda kaleci Arda'nın dönen topu Güray ağlara gönderdi. VAR kontrolü sonucu hakem Zorbay Küçük golü iptal etti.
78. dakikada Emre Uzun topuyla ceza sahası dışında buluşan Güray Vural'ın şutu kaleci Arda'da kaldı.
84. dakikada İsmail Köybaşı'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde kafa vuruşu yapan Nielsen'in şutunda top üstten dışarı çıktı.

------

Stoilov: İlk maç sıkıntılarımızı görmek adına fırsat oldu

Maçın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, her iki takım adına zorlu maç olduğunu kaydetti. Stoilov, "Nem ve sıcak hava nedeniyle iki takım adına zor bir maç oldu. He iki takım da en iyisini yapmaya çalıştı. Antalyaspor bize nazaran daha fazla topa sahip oldu. Ancak biz daha çok pozisyona girdik. İlk maç sıkıntılarımızı görmek adına fırsat oldu. Takım olmak adına her şeyimizi vereceğiz” diye konuştu.

Aurelio: Maçta üstün taraf bizdik

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, karşılaşmayı şu şekilde değerlendirdi: "İki takım da iyi hazırlanmıştı. Hafta boyunca Göztepe'ye iyi çalıştık. Daha fazla şans elde eden, hatta gol atıp iptal edilen ve maçta üstün taraf bizdik ama galip gelemedik. Bundan sonraki haftalar için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

-------------

Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Samet Çiçek
Antalyaspor: Kenan Piric, Veysel Sarı (Emrecan dk. 85) Amar Gerxhaliu, Thalisson Kelven, Erdoğan Yeşilyurt, Soner Dikmen, Erdal Rakip (Kaluzinski dk. 72) Güray Vural, Van de Streek (Emre Uzun dk. 63), Larsson (Samudio dk. 63), Djenepo (Safuri dk.85)
Yedekler: Abdullah, Doğukan Özkan, Mert Yılmaz, Mehmet İlhan, Burak
Teknik Direktör: Alex de Souza
Göztepe: Arda Özçimen, Nazım Sangare (Nielsen dk. 68), Heliton, Koray Günter (Taha dk. 68), Dismas, Djalma (İsmail Köybaşı dk. 82), Yalçın Kayan (Tijanic dk. 64), Solet (Doğan dk. 64), Dennis, Romulo, Kubilay Kanatsızkuş
Yedekler: Ekrem, Ahmet Ildız, İzzet, Uğur Kaan Yıldız, Ogün
Teknik Direktör: Stanimir Stoilov
Sarı kartlar: Erdal Rakip, Erdoğan Yeşilyurt (Antalyaspor), Dennis (Göztepe)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete