Egeli Gazete

Güzellik uzmanı Yağınlı: Sağlıklı zayıflama mümkün

Güzellik uzmanı Meral Yağınlı sağlıklı zayıflama konusunda iddialı... Yağınlı, “FDA onaylı son teknoloji cihazlarla istediğiniz vücuda Meral Yağınlı Beauty House garantisiyle ulaşabilirsiniz” diyor.
Güzellik uzmanı Yağınlı: Sağlıklı zayıflama mümkün
Haberler / Sağlık
1 Haziran 2024 Cumartesi 13:38

Güzelliğiniz için zayıflama, bölgesel incelme ve sıkılaşmış vücut kavramları gün geçtikçe daha da popüler oluyor. Yapılan araştırmalar günümüz güzellik algısında; İnce ve kıvrımlı bir vücuda sahip olma, sıkılaşmış basenler, sıkılaşmış kol ve karın bölgesi, fit görünüş kavramlarının öne çıktığını gösteriyor. İstediğiniz, kendinizi mutlu hissedeceğiniz, ideal bedene ulaşmak hayal değil. Bölgesel yağlardan kurtulmak, estetik bir vücuda sahip olmak artık çok kolay. Bu alanda hizmet veren salonların  da sayısının gün geçtikçe arttığına şahit oluyoruz.  Peki doğru salon ve cihazı nasıl seçeriz?

Bu markalardan biri  Meral Yağınlı Beauty House... Güzellik uzmanı Meral Yağınlı bu konuda iddialı... Yağınlı, “FDA onaylı son teknoloji cihazlarla istediğiniz vücuda Meral Yağınlı Beauty House garantisiyle ulaşabilirsiniz” diyor.

Hayallerdeki vücutlar

“Salonunuzda uzmanlarımız öncülüğündeki vücut analizi ile  ihtiyaç  duyulan özel programlarla  insanların hayal ettikleri vücuda kavuşmalarını ve onların bu sayede mutlu ve memnun  olmalarını temel ilke edindik” diye konuşan Yağınlı zayıflama yöntemi konusunda şunları söyledi:  

“Salonumuzda bir çok cihaz ve pek çok teknik vardır. Bu teknikler 3 ana başlıktan oluşuyor sıkılaşma , toparlanma ve selülit görünümünü azaltma işlemleri olarak sıralama yapabiliriz. Bütün cihazlarımız Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı cihazlardır ve hiç bir cihazlarımızın bugüne kadar bilinen zararlı yan etkisi görülmemiştir.”

Meral Yağınlı, kullanılan cihazlar hakkında da şu bilgileri veriyor:

“Cihazlarımın isimleri; Emslim , G5 masajı , Magic crush , Heykel traş , Ultra hot , Kav pro , My Firming , Lipo lazer’dir .Bütün cihazlarımız Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı cihazlardır ve hiç bir cihazlarımızın bugüne kadar bilinen zararlı yan etkisi görülmemiştir. Bu kadar cihazın bir arada olduğu neredeyse tek salon burası , uzman kadromuzla  salonumuzdan giren her misafire bireysel hizmet vermemiz ve memnuniyeti yüksek geri dönüşler almamız bizi ayıran en büyük özelliklerden sadece bir tanesi.”

FDA onayı nedir?

FDA, Amerika Birleşik Devletleri´nde gıda, ilaç, kozmetik ve tıbbi cihazlar gibi ürünlerin güvenliğini ve uygunluğunu sağlamakla görevli bir kurumdur. FDA belgesi, bu tür ürünlerin FDA düzenlemelerine uygun olduğunu ve satışa sunulabileceğini doğrulayan bir belgedir.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete