Egeli Gazete

Hamza Dağ ve Ümit Özlale'den örnek kare: "Deprem ve kentsel dönüşüm vurgusu yaptılar"

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği olarak düzenli yapılan Balıkesirli Bürokrat ve iş insanları buluşması Ontur Otelde gerçekleşti. İzmir'de bulunan değerli isimlerin birlik ve beraberlik buluşmasına Balıkesir'li Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş (Balya) İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Adayı Hamza Dağ (Sındırgı)ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Adayı Ümit Özlale (Ayvalık) katılım sağladı
Hamza Dağ ve Ümit Özlale'den örnek kare:
Haberler / Politika
9 Şubat 2024 Cuma 09:52

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği olarak düzenli yapılan Balıkesirli Bürokrat ve iş insanları buluşması Ontur Otelde gerçekleşti. İzmir'de bulunan değerli isimlerin birlik ve beraberlik buluşmasına Balıkesir'li Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş (Balya) İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Adayı Hamza Dağ (Sındırgı)ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Adayı Ümit Özlale (Ayvalık) katılım sağladı.6 Şubat Deprem Yıldönümü dolayısı ile yitirdiğimiz canlar anılarak depreme hazırlık ve kentsel dönüşümün önemine vurgu yapıldı. Rakiplerin siyasi görüşünün değil projelerinin yarıştığı renkli dakikalar yaşandı.

 

 

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale,  kentsel dönüşümle ilgili yaklaşımlarını anlattı. Dağ, deprem sonrası yapılan çalışmaları anlatırken, Özlale ise kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaklaşık 50 bin kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, ilk günden itibaren devlet millet kucaklaşmasıyla asrın felaketinin asrın birlikteliğine dönüştürüldüğünü söyledi.

İzmir Balıkesirliler Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun “Kuvayi Milliye şehri Balıkesir ve Balıkesir'lilerin birlik ve beraberliğinin günden güne büyüyerek gerek siyasi gerek Bürokratik görevlerde temsil edilmesi en büyük temennimiz. Balıkesir lobisinin güçlü şekilde büyüyerek yoluna devam edeceğinden hakkettiği noktaya geleceğinden kuşkumuz yok. Her iki Aday hemşerimize seçimde başarılar dileriz.
“Balıkesirli hemşerilerimizin iyi ve kötü yanında olmanın yanı sıra Balıkesirimizin tüm ilçeleri ile tarihi ve kültürel açıdan tanıtılması konusunda çok güzel projelerimiz olacağından hiç kuşkumuz yok. Siyaset üstü yaptığımız bu toplantılarda tum Belediye Başkanlarımız davet edilmiş olup programı müsait olan Belediye Başkanlarımız katıldı. Önümüzdeki kahvaltımızda ise Balıkesirli Milletvekillerimiz ile Balıkesir ve Balıkesirli hemşerilerimiz ile ilgili görüşlerimizi ve önerilerimizi paylaşacağız.

Bizler yaşadığımız illerde Balıkesirli bürokrat ve İş insanları ile koordinasyon halinde olup

işsize iş aşsiza aş ve etkin noktalardaki sayımızın artması konusunda makam ve mevkilerini

Koruma anlamında oluşturduğumuz güçlü Balıkesir lobisi ile dayanışma içinde mücadele

edeceğiz.


Değerli Milletvekililimiz Haydar Altıntaş, Ak Parti İzmir Büyükşehir Adayı Hamza Dağ
İyi Parti İzmir Büyükşehir Adayı Ümit Özlale, Başta olmak üzere ; Ev sahipliği Dora Çevre sahibi İş insanlarımız Halil -Yunus Emre Sayar gönlü 10 numara atan ve katılım sağlayan; Değerli Balıkesirli isimlerimiz, Bürokrat ve iş insanlarımız katılım sağladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete