Egeli Gazete

Hilton satışa mı çıkıyor?

16 Ekim 2020’de boşaltılan İzmir Hilton Oteli’ne taliplerin olduğu, büyük ortak Ata Holding ve yüzde 23.84’lük hissesi bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, dev otelin talipleriyle görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
2 Mart 2022 Çarşamba 17:01
199 Temmuz’unda hizmete açılan, 16 Ekim 2020’de kapanan İzmir Hilton Oteli ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 30 Ekim 2020’deki deprem sonrası, evleri yıkıldığı için ortada kalan depremzedeleri ağırlayan İzmir Hilton’un satılacağı konuşuluyor. Bu konuda İstanbul’da önemli bir toplantı gerçekleştirildiği öğrenildi. Otele kimler talip? Çeşitli kaynaklardan gelen duyumlara göre,  geçtiğimiz günlerde İstanbul’da önemli bir toplantı yapıldığı, dev otele talip olan kişi ve firmalarla yapılan görüşmelerin değerlendirildiği öğrenildi. Talipliler arasında yurtdışında yaşayan bir Türk işadamının olduğu, ayrıca dünya çapında otel zincirleri olan uluslararası bir şirketin de yer aldığı konuşuluyor. Henüz anlaşma sağlanmadı Oteli almak isteyenlerden hiçbiriyle henüz anlaşma zemini oluşmadığı, pazarlıkların devam ettiği bildirildi. Yetkililerin, görüşmeler sonunda satışın netlik kazanması durumunda, kamuoyunun bilgilendirmede bulunacağı öğrenildi. (Egedesonsöz)        

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete