Egeli Gazete

Hollywood'un ünlü isimleri Gazze'ye insani yardım için bir araya geldi

Sİnema ve televizyon sektörünün tanınan simaları Gazze'ye yardım için adım attı. Ünlü isimler, Gazze'ye para toplamak amacıyla düzenlenen bir müzayedeye bağış yaptı.
Hollywood'un ünlü isimleri Gazze'ye insani yardım için bir araya geldi
Haberler / Magazin
29 Mart 2024 Cuma 11:30

Aralarında Tilda Swinton, Josh O’Connor ve Brian Cox isimlerin bulduğu bir grup oyuncu, Gazze için para toplamak amacıyla düzenlenen bir müzayedeye eşyalarını bağışladı.

Filistinlilere Tıbbi Yardımı desteklemek amacıyla "Gazze Sineması" (Cinema for Gaza) tarafından düzenlenen müzayedeye Tilda Swinton, Ken Loach, Asia Kapadia, Ramy Youssef, Peter Capaldi, Imelda Staunton, Brian Cox, Joseph Quinn, Mike Leigh, Misan gibi isimler katıldı. Harriman, Joanna Hogg, Aimee Lou Wood ve Josh O'Connor gibi isimler katıldı.

Hollywood'un ünlü isimleri Gazze'ye insani yardım için bir araya geldi - 1

Açık artırmada, bu ünlü isimlerle bazı deneyimler yaşama şansı da sunuluyor.

Swinton'ın Zoom üzerinden bir hikayesi okuması, O'Connor ile yemek hazırlama veya Sex Education yıldızı Wood ile astroloji hakkında konuşma, Youssef'in stand up gösterisini izleme ve onunla sohbet etme gibi fırsatlar sunuluyor.

Açık artırma, 2 Nisan'da başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete