Egeli Gazete

IBAN'a 10.000 TL Yatacak! Başvuru Yapmak Yeterli

Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde eğitim destekleri için başvurular başlarken, detaylara ilişkin belediyeler açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar. 
IBAN'a 10.000 TL Yatacak! Başvuru Yapmak Yeterli
Haberler / Ekonomi
8 Eylül 2024 Pazar 15:49

İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin merakla beklediği 2024-2025 eğitim öğretim dönemi yarın itibariyle başlayacak. Bu hafta pazartesi günü uyum haftası için öğrenciler ders başı yaparken, yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte eğitim destekleri de gündemin ilk sıralarına yerleşti. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olabilmek için ülke genelindeki farklı belediyeler yeni projeler hayata geçirirken, üniversitelerde yeni akademik dönem başlamadan önce de belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanıyor. Ümraniye Belediyesi de üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilere 10.000 TL eğitim desteği verileceğini duyurdu. Söz konusu desteğin açıklamasının ardından detaylar ve başvuru tarihleri merak ediliyor. 

Üniversite Eğitim Desteği

Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak olan öğrencilere 10.000 TL eğitim desteği sağlanacak. Söz konusu destekler 4 Eylül tarihinde başlarken, 4 Ekim tarihine kadar devam edecek. Belediyenin resmi internet sitesi üzerinden öğrencilerin öğrenci belgesi ile sitedeki başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları başvuru yapmak için yeterli olurken, desteğin ayrıntılarına ilişkin belediyenin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metninde:

 

‘'Ümraniye Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilere 10 bin TL eğitim desteği sağlıyor. Ümraniye Belediyesi, Üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran ve ikametgâhı Ümraniye’de bulunan tüm gençlere 10 bin TL eğitim desteği verecek. Başvurular 4 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında belediyenin resmi web sitesinden alınacak olup öğrencilerin öğrenci belgesi ile sitedeki başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları yeterli olacak. Devlet ya da vakıf üniversitelerinin lisans ya da ön lisans programlarına ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler eğitim desteğinden yararlanabilecek’’ denildi.

Eğitim Yardımları Eylül 2024

Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak olan öğrencilere sağlanacak olan 10.000 TL'lik eğitim desteği için başvurular başlarken, farklı eğitim desteği projeleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin eğitim hayatına destek olabilmek ve aileleri maddi açıdan rahatlatabilmek için belediyeler projeler hayata geçirmeye devam ederken, yurt çapındaki farklı belediyelerin güncel projelerine erişmek için belediyelerin resmi internet siteleri ya da sosyal medya hesapları ziyaret edilebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete