Egeli Gazete

İmamoğlu, ilk açıklamasını yaptı: Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi memnun etmekte

Ekrem İmamoğlu, ilk veriler açıklandıktan sonra ilk basın açıklamasını yaptı. İmamoğlu: "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi memnun etmekte " diye konuştu.
İmamoğlu, ilk açıklamasını yaptı: Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi memnun etmekte
Haberler / Türkiye
31 Mart 2024 Pazar 19:50

Ekrem İmamoğlu, "Bu aşamada vatandaşlarımızı, sandık başında görev yapanlara teşekkür ederim" diyerek sözlerine başladı. İlk verilerden memnun olduğunu ifade eden İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Şu an itibariyle yüzde 40'a doğru giden bir veriye sahibiz. Şunu söyleyebilitim ki vatanndaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. Güçlü bir ekibimiz var. İl Başkanlığımızda çok ciddi bir veri akışımız var. Şuan görmüş olduğumuz fotoğraf bizi memnun etmekte. Seçim yine bitmeden yorumlanmaz. İlk etapta İBB oylarını görebiliyoruuz. İki döküman daha var bunlardan bir tanesi İlçe başkanlığı verisi ve meclis verileri. Bu bağlamda şuan itibariyle bütün vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin en kıymetli günü iyi bir veriye sahibiz. Bunun yanı sıra sandık başında görev yapan hemşehrilerimize teşekkkür ediyorum.  Takip ediyoruz. İyi veriler akmakta."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete