Egeli Gazete

İngiliz rock grubu Oasis yeniden bir araya gelebilir

Ünlü Oasis grubunun, dağılmasının ardından yeniden bir araya geleceği iddia edildi. İstanbul'da yapılacak Şampiyonlar Ligi finali, grubunun bir araya gelmesinde önemli bir rol oynuyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
6 Haziran 2023 Salı 11:25
2009 yılında yollarını ayıran rock grubunu Oasis yeniden bir araya gelebilir. Grup üyeleri Noel ve Liam Gallagher'ın Paris'teki Rock en Seine Festivali'nde sahne arkasında tartışmasının ardından grup dağılmıştı.The Sun'ın haberine göre, müzisyen kardeşler, taraftarı oldukları Manchester City'nin evi Etihad Stadyumu'nda yeniden bir araya gelebilir. MANCHESTER KAZANIRSA BİR ARAYA GELEBİLİRLER İddialara göre, Oasis 2025 yılından yeniden bir araya gelebilir ve ünlü stadyum büyük buluşmanın adresi olabilir. Liam Gallagher, hayranlarına Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanması halinde Oasis'in yeniden bir araya geleceğini söyledi.
İngiliz rock grubu Oasis yeniden bir araya gelebilir - 1
  Manchester City, 10 Haziran'da İstanbul'da Inter takımıyla karşılaşacak. Ünlü rock grubu, 1991'de Britanya'nın Manchester kentinde kuruldu. Grup, 1994'te yayımladığı ilk albümleri "Definitely Maybe" ile ün kazandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete