Egeli Gazete

İş Bankası, Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA ve diğer bankalardan çalışanlara karşılıksız nakit desteği!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren bazı öğretmenlere bağlı oldukları ilçe milli eğitim müdürlüğünün anlaştığı bankalar tarafından yeniden promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi. İşte detaylar…
İş Bankası, Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA ve diğer bankalardan çalışanlara karşılıksız nakit desteği!
Haberler / Güncel
19 Eylül 2024 Perşembe 20:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde istihdam edilen öğretmenler, yılın belirli dönemlerinde bağlı oldukları ilçe milli eğitim müdürlüğünün kamu bankaları veya özel bankalarla yaptığı anlaşmalar sonucunda promosyon ödemesi alıyor. Bu kapsamda, öğretmenlere 60 bin TL’nin üzerinde promosyon ödenebiliyor.

Yapılan açıklamayla beraber, bazı öğretmenlerin yeniden promosyon alabileceği ifade edildi. Ödenen promosyonun bazı il ve ilçelerde belli koşullar altında ve çeşitli sözleşmeler kapsamında ödendiği için promosyon ödemelerinde bazı farklılıklar meydana geldiği öğrenildi. Bu nedenle, bu seneöğretmenlere ödenen promosyon ücretlerinin promosyon sözleşmelerindeki bir madde nedeniyle tekrar ödenebileceği ifade edildi.

ÖĞRETMENLER YENİDEN PROMOSYON ALACAK

Bazı öğretmenlerin, bağlı olduğu ilçe milli eğitim müdürlüğünün promosyon anlaşması kapsamında aldığı promosyon ücretini tayini çıkması nedeniyle iade ettiği belirtildi. Tayini, görev yaptığı ilçe dışına çıkan öğretmenler, göreve yaptığı yeni il veya ilçede promosyon ücretini iade ettiğini belgelemesi ve yeni görev alacağı okula bu durumu bildirmesi halinde ilgili öğretmenlere yeniden promosyon ödemesi yapılacak. 

Bu ödemeler, öğretmenin yeni görev yeri olan ilçe milli eğitim müdürlüğünün yaptığı promosyon sözleşmesi kapsamında yapılacak. Başka bir deyişle, il veya ilçe dışına tayin olan öğretmenler, yeni tayin yerindeki öğretmenlerin aldığı promosyon ücretini alabilecek.

Öğretmenler, konuya ilişkin yazdığı dilekçelerini okullarına vererek yeni promosyon ödemelerini eylül ayı sonuna kadar alabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete