Egeli Gazete

İstanbul'da metrobüsler çarpıştı: 1 ölü 4'ü ağır 38 yaralı

İstanbul'un Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy semtinden Beylikdüzü'ne giden bir metrobüs yol çalışması nedeniyle başka bir metrobüse çarptı. Kaza'da 1 kişi hayatını kaybederken 4'ü ağır 38 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara yansıdı.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
29 Ağustos 2024 Perşembe 12:03

Olay İstanbu'da sabah saatlerinde meydana geldi. Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy semtinden Beylikdüzü yönüne giden bir metrobüs avcılar mevkiindeki yol bakım çalışması nedeniyle başka bir metorbüse çarptı. İstanbul Valiliği, yaşanan kazada 1 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralanan 38 kişiden 4'ün durumunun ağır olduğunu açıkladı.Öte yandan kazaya ilişkin, 2 şoför ve 1 denetim amiri gözaltına alındı.

Başkan Çebi: "Maalesef hastaneye götürülen yaralılardan bir tanesinin vefat haberini aldık"

Bir kişinin hastanede hayatını kaybettiğini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Kaza da iki araç geçerken arka tarafın savrulmasından dolayı bir birine vuruyor. Savrulduysa hızın üzerine çıktığını tahmin ediyoruz kesin bir bilgi değil. İhmali kesin değil ama sanıyorum savrulma olduğu için biraz süratin üzerine çıkmış olabilir. Maalesef hastaneye götürülen yaralılardan bir tanesinin vefat haberini aldık. Ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

iki kişi metrobüsün altında kaldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekipleri de metrobüs altında kalan 2 kişiyi kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza nedeniyle uzun metrobüs kuyruğu oluşurken seferler durduruldu. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralıları tedavi edilmeleri için hastaneye kaldırdı. Metrobüs kullanılamaz hale geldi. Metrobüs olay yerinden çekilmeye başlandı. Olay yeri ve ekiplerin çalışması havadan görüntülendi.
 

Hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu

Meydana gelen kaza sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin 22 yaşındaki Ferhat Uçar olduğu öğrenildi. Ferhat Uçar’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete