Egeli Gazete

İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse görevden alındı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse görevden alındı. Derse’nin orman yangınlarının hemen ardından görevden alınması dikkat çekti.
İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse görevden alındı
Haberler / Güncel
20 Ağustos 2024 Salı 11:02

Egedesonsöz'ün haberine göre, Geçtiğimiz Perşembe günü başlayan ve başta Karşıyaka olmak üzere kentin birçok noktasında etkili olan orman yangınları sonrası kent siyasetinde tartışmalar yaşanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, havadan müdahalenin yetersiz kaldığını belirtirken AK Parti cephesinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yangına müdahalede yetersiz kaldığı yönünde eleştiriler gelmişti.

Tartışmalar sürerken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden dikkat çeken bir hamle geldi. Belediyeye bağlı İtfaiye Dairesi’nin bakanlığını yürüten İsmail Derse görevden alındı.

Büyükşehir konuyla ilgili açıklama yaparak İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse'nin emeklilik dilekçesi verdiğini ve emekli olduğunu bellirtti

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasının tamamı şöyle, 

"İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanımız Sayın İsmail Derse’nin görevden alındığı yönünde basına ve kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Daire Başkanımız emekli olmaya karar vermiş ve kendi iradesi doğrultusunda görevi bırakmıştır.

İtfaiye teşkilatımızda bugüne kadar verdiği hizmetler için Sayın Derse’ye çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve esenlikler diliyoruz. "

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete