Egeli Gazete

İYİ Parti'den istifa eden Hatipoğlu, AK Partiye geçti

İYİ Parti’den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun, AKP’ye katılacağı iddia ediliyordu. SÖZCÜ yazarı İsmail Saymaz, “Bu bilgiyi Hatipoğlu’na sordum, katılacağını doğruladı” dedi. Hatipoğlu seçim öncesi, kendisine yöneltilen, 'AKP yeniden iktidar olursa AKP'ye geçer misiniz?" sorusuna, "Tabii ki geçmem. Ne işim var” diye yanıt vermişti.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
7 Kasım 2023 Salı 15:25
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti’den istifasını açıklayan Nebi Hatipoğlu’nun AKP’ye geçeceği öne sürülüyordu.  SÖZCÜ yazarı İsmail Saymaz, Hatipoğlu'nun AKP'ye geçeceğini duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Saymaz, “İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, yarın AK Parti'ye katılıyor. Bu bilgiyi Hatipoğlu'na sordum, katılacağını doğruladı” bilgisini verdi. SEÇİMDEN ÖNCE “BİNDİĞİM ARAÇTAN İNMEM” DEMİŞTİ  Mayıs 2023 seçimleri öncesi Eskişehir’de bir yerel televizyonda canlı yayına katılan Nebi Hatipoğlu, kendisine yöneltilen, ‘Seçim sonrası İYİ Parti yeniden muhalefette kalıp, AKP yeniden iktidar olura AKP’ye geçer misiniz?” sorusuna, “Tabii ki geçmem. Ne işim var. Türkiye’de iki tip siyasetçi var. Biri siyaseti iş olarak yapanlar, ikincisi siyaseti hizmet olarak yapanlar. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız. İş kolu olarak yapmayacağız. Ben şahıs olarak bindiğim araçtan inmem yani” şeklinde yanıtlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete