Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir Belediyesi o iddiaları yalanladı: Eşrefpaşa Hastanesinin satılması hiçbir zaman düşünülmedi  

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya’nın Eşrefpaşa Hastanesinin satılacağı yönündeki iddiaları ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’nin tek belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanesi’ni satmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır” ifadeleri dikkat çekti.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
11 Ocak 2021 Pazartesi 16:13
İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya’nın Eşrefpaşa Hastanesinin satılacağı yönündeki iddiaları ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada,İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’nin tek belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanesi’ni satmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır” ifadeleri dikkat çekti. İzmir Büyükşehir Belediyesinin açıklaması şöyle: AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Sayın Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği ve bazı basın kuruluşları tarafından da haberleştirilen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’nin tek belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanesi’ni satmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 113 yıldır kente ve kentliye hizmet eden bu güzide kurumu satmak bir yana, halktan ve emekten yana duruşunun, demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak asıl hedefi Eşrefpaşa Hastanesi’ni daha da büyütmek ve geliştirmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete