Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tabip Odasının çağrısına uydu: Başkan Soyer, belediyeye ait tüm sosyal tesislerin kapatıldığını, etkinliklere ara verildiğini açıkladı

Daha önce “gönüllü karantina” çağrısı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Artan salgının önüne geçmek için ek önlemler alıyoruz. Yarından itibaren halka açık kültür, sanat, spor etkinliklerine ara veriyoruz. Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak” ifadelerini kullandı.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
17 Kasım 2020 Salı 16:36
İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulunun İzmir’de salgının kontrolden çıktığını toplumsal hareketliliğin derhal en etkin biçimde kısıtlanması gerektiği çağrısına ilk uyan Büyükşehir Belediyesi oldu. Daha önce “gönüllü karantina” çağrısı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Artan salgının önüne geçmek için ek önlemler alıyoruz. Yarından itibaren halka açık kültür, sanat, spor etkinliklerine ara veriyoruz. Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak” ifadelerini kullandı. Başkan Soyer, “İzmir’de önümüzdeki günlerde önlemleri daha da sıkılaştırmak mecburiyetindeyiz. İzmirlilerden rica ediyorum. Gönüllü karantinayı herkes kendi ölçeğinde başlatsın” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ EKONOMİ SAĞLIK YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ DÜNYA SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete