Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir'den ailelere 1000 TL beslenme desteği

İzmir Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere beslenme çantası desteği geldi. Soyer, 20 binden fazla aileye 1000'er TL'lik ödeme yapıldığını duyurdu.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
1 Aralık 2023 Cuma 13:44
Enflasyondaki artış en çok da çocuklu aileleri vurdu. Zor durumda olan aileler, okula giden çocuklarına harçlık vermekte ve onlara beslenme çantası hazırlamakta zorlanmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi de bu ailelere destek olma kararı aldı. Bu kapsamda 20 bin 139 ailenin İzmir Şehir Kartları'na 1000'er TL yatırıldı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer şu ifadeleri kullandı: Her sabah beslenme çantasına bugün ne koyacağım diye düşünen anne babalarımızın iç çekişini duyuyoruz. 6-14 yaş arasında çocuğu olan ihtiyaç sahibi 20 bin 139 ailemizin İzmir Şehir Kartlarına, 1000’er TL’lik beslenme çantası ödemesini yaptık. Derinleşen ekonomik krizde hem ihtiyaç sahibi ailelerimize hem de yerel esnafımıza bir destek olsun.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete