Egeli Gazete

İzmir'de 6'lı Masa üyelerine coşkulu karşılama

İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresine katılmak için İzmir'e gelecek olan 6'lı Masa liderlerini, havaalanında karşılamak isteyen İzmirliler yoğun kalabalık oluşturdu. Havalimanında kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için coşkulu bir karşılama gerçekleştirildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
19 Mart 2023 Pazar 15:16
İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi kapsamında bugün ‘Yeniliğe Davet’ Başlığı ile kongrenin beşinci günü düzenleniyor. Bu bağlamda Millet İttifakını oluşturan partilerin liderleri de İzmir’e gelerek İktisat Kongresinde konuşma yapacaklar. İzmirliler ise Millet ittifakı liderlerini karşılamak için hava alanına akın etmiş durumdalar. Millet İttifakı'nı oluşturan partilerden, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için İzmir’de bir araya geliyor. KILIÇDAROĞLU'NA İZMİR'DE COŞKULU KARŞILAMA Kongreye katılmak için havalimanında inen Kılıçdaroğlu sloganlar eşliğinde coşkulu bir biçimde karşılandı.gelecek. Buluşmaya İYİ Parti'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete