Egeli Gazete

İzmir’de akıl almaz olay: Anaokulu öğretmeni 5 yaşındaki öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti

Göztepe’de bir anaokulunda öğretmeni 5 yaşındaki kız öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti. Darp raporu alan ailesi şikayetçi oldu ve dava açtı.
İzmir’de akıl almaz olay: Anaokulu öğretmeni 5 yaşındaki öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti
Haberler / Güncel
29 Mart 2024 Cuma 14:11

Göztepe’de bir anaokulunda öğretmeni 5 yaşındaki kız öğrencisini hem ısırdı. Hem de darp etti. Darp raporu alan ailesi şikayetçi oldu ve dava açtı. 

Son yıllardaki akıl almaz şiddet olaylarına İzmir’de “Bu kadar olmaz” denilen bir yenisi eklendi. Göztepe’de bir anaokulu öğretmeni 5 yaşındaki öğrencisini hem ısırdı hem de darp etti. Darp raporu alan çocuğun anne ve babası suç duyurusunda bulundu. 

“SEVİYORDUM” SAVUNMASI YAPTI
Sabah okula teslim ettikleri çocuklarını akşam aldıklarında şok olan annesi çocuğun yüzünde ve kolunda izler gördü. Bunların ne olduğunu sorduğunda aldığı cevap şaşkınlığını ve kızgınlığını daha da arttırdı. Çünkü çocuğa bunları yapan hem okulun sahibi hem de öğretmeniydi.
Darpa uğrayan çocuğun annesi B.Ç, “Akşam iş çıkışı çocuğumuzu aldığımızda darp izleri gördük. Çocuğumuza sorduğumuzda öğretmeninin ısırdığını söyledi. Yanağında ve kollarında ciddi kızarıklıklar vardı.. Darp raporu olarak şikayetçi olduk. Konu davalık oldu. En çok kızdığımız ve şaşırdığımız konu da da öğretmeni bize bu izlerin severken olduğunu söylemesi oldu” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete