Egeli Gazete

İzmir'de bu hafta hava nasıl olacak ?

İzmir’de bugün hava nasıl olacak? İşte cevabı. Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamalarına göre, bu hafta İzmir'de havalar bir sıcak bir soğuk. İzmir'de hafta sonu Temmuz sıcakları yaşanmıştı. Bu hafta en yüksek sıcaklık 32 derece olması bekleniyor. Bununla beraber hafta ortasında hava sıcaklıkları düşecek, İzmirliler rahat bir nefes alacak, yağmur yağması bekleniyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
25 Eylül 2023 Pazartesi 10:04
Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamalarına göre, bu hafta İzmir'de havalar bir sıcak bir soğuk. İzmir'de hafta sonu Temmuz sıcakları yaşanmıştı. Bu hafta en yüksek sıcaklık 32 derece olması bekleniyor. Bununla beraber hafta ortasında hava sıcaklıkları düşecek, İzmirliler rahat bir nefes alacak, yağmur yağması bekleniyor. HAFTA ORTASI YAĞMUR GELİYOR Hafta ortasında İzmir’de kent merkezinde sağanak yağışlar hakim olacak. Perşembe ve Cuma günü kent merkezinde gökgürültülü sağanak yağış meydana gelecek. Meteoroloji, bu iki gün için vatandaşlara olası yaşanabilecek aksilikler için uyarılarda bulundu. İzmir Hava Durumu ekibi ise sosyal medya hesabı üzerinden, uyarılarda bulunarak, “Yarın havamız yine sıcak fakat bu sefer gökyüzünde bulutlar olacak. Hava sıcaklığı 34-36 derecelerde. Rüzgar sakin… Pazartesi günü ile birlikte hava sıcaklığı kademeli olarak azalıyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıklar hissedilir derecede azalmış olacak. Çarşamba ya da perşembe günü yerel sağanak yağışlar görülebilir. İlerleyen günlerde detaylara ineriz” ifadelerini kullandı. İşte 5 günlük hava durum raporu:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete