Egeli Gazete

İzmir’de hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aktarılan verilere göre; İzmir’de kent merkezinde hava sıcaklığı gün içerisinde ortalama 29°C civarında seyredecek. Önümüzdeki günler için yağış beklentisi ise bulunmuyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
20 Ekim 2023 Cuma 13:51
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden elde edilen verilere göre; İzmir’de hafta sonu için hava sıcaklıkları gün içerisinde ortalama 29°C olması bekleniyor. Hafta içinde kısa süre boyunca etkisini gösteren yağışların hafta sonu için kente uğraması pek mümkün görünmüyor. Gece sıcaklıkları ortalama olarak 15°C ile devam edecek. Bununla birlikte gece gündüz sıcaklık farklarının fazla olmasından dolayı bu durumun mevsimsel hastalıkların habercisi olabileceği için uzmanlar tarafından dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu. ‘AY SONUNA KADAR 30°C, SONRASI İSE MÜPHEM’ İzmir Hava Durumu ekibi ise ay sonuna kadar bir sıcaklık trendinden olunduğundan dolayı önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının 30°C’lere kadar çıkabileceğini belirterek “Bugün itibarıyla artış trendine girmiş buluyoruz. Ay sonuna kadar sıcaklıklar 27-30 derece aralığında salınacak. Rüzgar sakin. Takriben 5-6 gün boyunca yağmur beklentimiz yok. Sonrası ise müphem” açıklamasında bulundu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete