Egeli Gazete

İzmir’de Koronavirüs önlemleri çerçevesinde 65 yaş ulaşım kartları geçici olarak askıya alındı

İzmir Büyükşehir Belediyesi dünyayı sarsan Koronovirüs önlemleri çerçevesinde önemli bir karar daha aldı. 65 yaş ulaşım kartları geçici olarak askıya alındı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kartların askıya alındığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
21 Mart 2020 Cumartesi 19:15
İzmir Büyükşehir Belediyesi dünyayı sarsan Koronovirüs önlemleri çerçevesinde önemli bir karar daha aldı. 65 yaş ulaşım kartları geçici olarak askıya alındı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kartların askıya alındığını sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Soyer’in yayınladığı mesaj şöyle: Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen Covid-19 virüsüyle ilgili olarak yaşadığımız olağanüstü süreç farklı zorunlulukları gündemimize getirmektedir. Özellikle ileri yaşlardaki vatandaşlarımızın birinci derecede riskli grup olmasından kaynaklı olarak, bu yurttaşlarımızı koruma tedbiri oluşturmak için yeni bir karar aldık. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın toplu ulaşımda kullandığı avantajlı kartlar İzmir'de geçici olarak askıya alınmıştır. Kamuoyuna duyurulur.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete