Egeli Gazete

İzmir’de o belediye de arsa satıyor

İzmir’de kamu arazisi satan yerel yönetimler arasına Menderes Belediyesi de katıldı. Menderes’in merkezindeki arazinin tahmini satış bedeli 10 milyon 374 bin 840 lira olarak belirlendi. Köycivarı Mevkiinde 1267 ada 7 parseldeki 494 metrekarelik arsanın satışının 28 Ağustos’ta Menderes Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacağı açıklandı. Son teklif verme tarihi ise 28 Ağustos 13.30 olarak açıklandı. Tekliflerin bu tarihe kadar iadeli taahhütlü olarak da gönderilebileceği belirtildi.
İzmir’de o belediye de arsa satıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Ağustos 2024 Perşembe 11:47

İzmir’de kamu arazisi satan yerel yönetimler arasına Menderes Belediyesi de katıldı. Menderes’in merkezindeki arazinin tahmini satış bedeli 10 milyon 374 bin 840 lira olarak belirlendi. Köycivarı Mevkiinde 1267 ada 7 parseldeki 494 metrekarelik arsanın satışının 28 Ağustos’ta Menderes Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacağı açıklandı. Son teklif verme tarihi ise 28 Ağustos 13.30 olarak açıklandı.  Bugün yayınlanan Resmi Gazete'de de yayınlanan satış kararında, tekliflerin bu tarihe kadar iadeli taahhütlü olarak da gönderilebileceği belirtildi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete