Egeli Gazete

İzmir'de pati dostu festival

Konak Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Bu Gezegen Hepimizin" adlı pati dostu festivalin basın toplantısı yapıldı. 7 Ekim'de gerçekleşcek olan festivalde bir çok etkinlik patiseverler ile güne renk katacak. Patilerin Festivali bir çok sponsorun desteği ile gerçekleştirilecek.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Eylül 2023 Perşembe 12:11
CEMRE YUVARLAK/ EGELİ GAZETE-Konak Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Bu Gezegen Hepimizin" adlı pati dostu festivalin basın toplantısı yapıldı. 7 Ekim'de gerçekleşcek olan festivalde bir çok etkinlik patiseverler ile güne renk katacak. Patilerin Festivali bir çok sponsorun desteği ile gerçekleştirilecek. 7 Ekimde düzenlenecek festivalin toplantısı bugün Konak Belediyesi Semt evinde bir çok sivil toplum kuruluşu ve hayvanseverlerin desteği ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un katılımıyla gerçekleşti. Başkan Batur festival ile ilgili şu sözleri dile getidi, Konak belediyesi olarak can dostlarımıza yaptığjmız çalışmaarla, özellikle veteriner müdürlüpüğmüzün hayvanasever dernekklerimizin bize verdiği destekle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğa çocuk ve hayvan hakları alanında farkındalığı artttıran alanlara çok ömnem verioruz. festşvalimiz 7 ekimde başlayacak.alanda 55 stadımız olacak. Bu gezegene iyi bakmak ve gelecek nesillere sağlıklı yaşam alanları bırakmak hepimizin en temel görevi. Biz Konak Belediyesi olarak büyük bir sorumluluk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğa, çocuk ve hayvan hakları alanında farkındalığı amaçlayan festivalimize önem veriyoruz. Daha önceki 3 tecrübemiz ile renkli bir festivale imza atağız. Cumhuriyet Meydanı’nda çok sayıda STK’nın standı yer alacak. Biz de belediye olarak veteriner işleri müdürlüğü iklim değişikliği ve sıfır atık müdürlüğü ile birlikte yeni kurduğumuz afet işleri müdürlüğümüz alanda yer alacak. 5 ton mama dağıtımı yapmayı hedefliyoruz Oyuncu Melek Şahin de Melek Hareketi ile alanda olacak ve çocuklar ile etkinlik yapacak. Kendisine her zaman festivalimize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. 5 ton mama dağıtımı yapmayı hedefliyoruz, her katılımcı da buna destek olmuş olacak. Biz tüm İzmirlileri Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete