Egeli Gazete

İzmir’de ulaşıma UKOME engeli: Yeni otobüs hattı önerisi reddedildi

İzmir’de Ulaşım konusundaki en üst karar organı olan UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) ilginç bir karar aldı. UKOME İzmir Büyükşehir Belediyesinin halkın talepleri doğrultusundaki yeni otobüs hattı isteğini reddetti.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Temmuz 2023 Salı 14:21
İzmir’de Ulaşım konusundaki en üst karar organı olan UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) ilginç bir karar aldı. UKOME İzmir Büyükşehir Belediyesinin halkın talepleri doğrultusundaki yeni otobüs hattı isteğini reddetti. Üyelerinin çoğunluğu Genel İdare'nin atadığı isimlerden oluşan UKOME İstanbul Büyükşehir Belediyesinin taksi plakası isteğini reddediyordu. İzmir'de otobüs hattının reddedilmesi konuyu daha da ilginç bir boyuta taşıdı. BÖYLESİNİ BİZ DE HİÇ GÖRMEMİŞTİK Karara isyan eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, “Yolumuza çok taş koydular, böylesini biz de hiç görmemiştik! Aliağa'da ESHOT'un yeni otobüs hattı önerisi UKOME’nin oy çokluğuyla reddedildi. Bilinsin ki, biz halkın makamıyız. Bizim adımlarımız, halkın adımlarıyla birdir. Takdir, Aliağalılar ve İzmirlilerindir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete