Egeli Gazete

İzmir destek yağmuruna tutmuştu… ‘O Ses Türkiye’ finalisti CHP’den başkan adayı

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı görevini 58 ay sürdüren Çağlayan Bilgen’in yeniden aday olmadığı kongrede, 2022 yılının “O Ses Türkiye” yarışmasında finalist olan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Devrim Seyrek ile Büyükşehir çalışanı Vural Gezer yarışacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ağustos 2023 Cumartesi 11:24

CHP İzmir’de ilçe kongreleri süreci devam ediyor. Güzelbahçe’de yeni İlçe Başkanı, yarın (13 Ağustos Pazar) yapılacak kongrede belli olacak. Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da başlayacak kongrede iki adayın başkanlık için yarışacağı öğrenildi.

BAŞKAN İNCE, SİYASETTE DE DEVRİM SEYREK’İ DESTEKLİYOR Yaklaşık beş yıldır, 58 aydır CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak görev yapan Çağlayan Bilgen, yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından, iki isim, ilçe başkanlığına talip oldu. Adaylardan birisi, 2022 yılının “O Ses Türkiye” finalisti şarkıcı Devrim Seyrek… Diğer isim ise daha önce Güzelbahçe Belediyesi’nde de çalışan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri biriminde görevli Vural Gezer…

“O Ses Türkiye” finalinde Devrim Seyrek’i desteklemek için Güzelbahçe’yi ayağa kaldıran, hatta yarışmanın finaline giden Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin, o ses yarışmasının yıldızını  siyasette de desteklediği öğrenildi. Vural Gezer’in de İnce-Gezer dostluğuna rağmen seçime iddialı hazırlandığı ifade edildi.

(Egedesonsöz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete