Egeli Gazete

İzmir'e kavurucu sıcaklar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre bu hafta İzmirlileri sıcak hava dalgası bekliyor. Sıcaklıklar kent merkezinde 44 dereceye kadar çıkacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2023 Pazartesi 13:09
Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu raporunu açıkladı. Hava durumu raporuna göre önümüzdeki hafta içi hava durumunun genellikle açık olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üstünde olması bekleniyor. Bugün (Pazartesi) en yüksek sıcaklığın 34 derece olması beklenirken Cuma gününe kadar sıcaklığın 10 derece birden yükselmesi bekleniyor. Haftanın son iş gününde kent merkezinde bazı ilçelerde bile termometrelerin 44 dereceyi göstermesi bekleniyor. Çevre ilçelerde ise bu sıcaklığın 45 derece bandına çıkması bekleniyor. En düşük sıcaklıklar ise 22 derece ile 26 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgası önünüzdeki haftada da ektili olacak. Bugün İzmir'de kuzey yönünden etkili olması beklenen rüzgarlı hava ise diğer günlerde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Yine Meteoroloji'nin verilerine göre nem oranları kent merkezinde düşecek. 5 günlük hava durum raporu:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete