Egeli Gazete

İzmir’in 115 yıllık sağlık üssü Eşrefpaşa Hastanesi yeni ek hizmet binasıyla güçleniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren Eşrefpaşa Hastanesi 115 yıllık deneyimini yeni atılım ve yatırımlarla taçlandırıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Eşrefpaşa Hastanesi ziyaretinde yeni yatırım ve atılımlarla ilgili bilgi aldı. Soyer, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay , sağlık işleri daire başkanı Dr. Arif Kutsi Güder ile birlikte hastane personeli ile kahvaltı yaptı. Eşrefpaşa Hastanesi’nde deprem nedeni ile kullanamadıkları birimlerinin eksikliğini giderecek modern bir ek hizmet binasının temeli yakında atılacak. Ayrıca İzmir ve Türkiye de bir ilk olacak ameliyathaneleri olan Engelli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de yapımı sürüyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2023 Cumartesi 12:53
İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren Eşrefpaşa Hastanesi 115 yıllık deneyimini yeni atılım ve yatırımlarla taçlandırıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Eşrefpaşa Hastanesi ziyaretinde yeni yatırım ve atılımlarla ilgili bilgi aldı. Soyer, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay , sağlık işleri daire başkanı Dr. Arif Kutsi Güder ile birlikte hastane personeli ile kahvaltı yaptı. Eşrefpaşa Hastanesi’nde deprem nedeni ile kullanamadıkları birimlerinin eksikliğini giderecek modern bir ek hizmet binasının temeli yakında atılacak. Ayrıca İzmir ve Türkiye de bir ilk olacak ameliyathaneleri olan Engelli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de yapımı sürüyor. SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK BİR İVME YAKALADI Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yavuz Uçar, son 3 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı sayın Tunç Soyer' in hedefleri içerisinde önemli bir yer olan "Kimsesizlerin kimsesi olacağız " vizyonu ile sağlık alanında büyük bir ivme yakalayan Eşrefpaşa Hastanesinnin hizmet kalitesini daha da artırabilmek daha modern, çağdaş ve ayırım yapmadan tüm İzmir halkına hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek şu bilgileri verdi: “Üstelik 30 Ekim İzmir depremi nedeni ile kullanamadığı, ameliyathanelerinin, doğumhanesinin, acil servisinin ve çocuk hastalıkları servisinin bulunduğu binasının olmasına rağmen. Bu birimlerinin eksikliğini yapılan revizyonlarla geçici olarak azaltıp, 20 yataklı Palyatif Servisi, Yılda 30 bin haneye giren Evde Bakım Birimi, Buca da rehabilitasyon havuzlarının bulunduğu bir Fizik Tedavi ünitesine de sahip Semt polikliniği, Karşıyaka da çeşitli branşlarda hizmet veren bir semt polikliniği de bu arada açılıp hizmet ağı genişletilmiş. Pandemi de bir çok Covid hastası tedavi edilmiş, aşılama da yoğun bir çalışma yapılmış ve diğer hizmetler de aksatılmamış.6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde 24 saat içerisinde Antakya da hizmet vermeye başlamış ve Ameliyathanesi, laboratuarı, röntgeni olan bir Sahra Hastanesini bir hafta içerisinde kurarak iki aya yakın hizmet vermiş. Şimdi İzmirlilere iki sürprizleri var. Deprem nedeni ile kullanamadıkları birimlerinin eksikliğini giderecek Modern bir ek hizmet binasının temeli yakında atılacak. Ayrıca İzmir ve Türkiye de bir ilk olacak ameliyathaneleri olan Engelli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de yapımı sürüyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete