Egeli Gazete

İzmirliler dikkat: Sağanak yağış geliyor

Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına göre bugün öğle saatlerinden sonra İzmir'de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteroloji'den sel, su baskını ve taşkın gibi olası durumlara kaşın tedbir alınması hakkında uyarıda bulunuldu.
İzmirliler dikkat: Sağanak yağış geliyor
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2024 Cuma 14:32

Meteroloji Genel Müdürlüğü uyardı. İzmir'de bugün öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Olası muhtemel oumsuzluklara karşın sel, su baskını ve taşkın gibi karşın önlem alınması uyarısında bulunuldu. 

Meteroloji'nin açıklaması ise şöyle, 

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren İzmir il genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" 

Ani sel, su baskını, yerel yıldırım ve dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Sağanağın bugün saat 23.00'dan itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete