Egeli Gazete

İzmirliler dikkat: Şemsiyeleri hazırlayın

Meteoroloji İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Manisa'yı yağmura karşı uyardı. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan yağmur günlerce sürecek.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
10 Kasım 2023 Cuma 13:04
Meteoroloji İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Manisa'yı yağmura karşı uyardı. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan yağmur günlerce sürecek. İşte detaylar... İzmir'de yağmurlu günler geliyor. Meteoroloji'den alınan verilere göre İzmir'in bazı bölgeleri yani bugün 10 kasım Cuma günü  hava parçalı bulutlu olacak. 11 Kasım Cumartesi ise İzmir'de gökgürültülü ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Kentte pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günü de yağmur var. Sıcaklıklar ise artık 20 derecenin altına düşecek. Bir başka uyardı da Muğla için yapıldı. Muğla'da yağmur 11 Kasım Cumartesi günü etkili olmaya başlayacak. Yağmurun şiddetli olması bekleniyor. Muğla'da yağmur pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günü de devam edecek. Sıcaklık ise 16 dereceye kadar düşecek. Aydın da yağmurdan etkilenecek şehirler arasında. Meteorolojiye göre Aydın'da yağmur 11 Kasım Cumartesi günü etkili olmaya başlayacak. Pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günü kentte yağmur olacak. Ancak yağmurun çok şiddetli olması beklenmiyor. Aydın'da ise sıcaklıklar 18 dereceye kadar düşecek. Manisa da yağmurlu havanın etkisi altına girecek olan şehirlerden biri. Bugün başlayan yağmur cuma günü ara verecek. Cumartesi günü ise şiddetli yağmur geliyor. Cumartesi günü kentte gökgürültülü sağanak yağmur etkili olacak. Pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günü de yağmur var. Ancak o günlerde yağmurun çok şiddetli olması beklenmiyor. Kentte hava sıcaklığı ise 17 dereceye kadar düşecek. Denizli'de de yağmur bekleniyor. Ancak diğer illerde olduğu gibi şiddetli bir yağmur beklentisi yok. Denizli'de yağmur 12 Kasım Pazar günü başlayacak. Yağmur pazartesi, salı ve çarşamba günü de etkili olmaya devam edecek. Kentte hava sıcaklığı ise 17 dereceye kadar düşecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete