Egeli Gazete

Kapatılacağı iddia edilmişti… İzmir'deki iki hastane için karar!

Yapımında son aşamaya gelinin Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılması ile bazı hastanelerin kapatılacağı konusu kent gündemin oturmuştu. Sağlık Bakanlığı ise Suat Seren Göğüs Hastanesi ve Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nin yıkılarak yeniden yapılması ya da restore edilmesi konusunda harekete geçtiği öğrenildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Eylül 2023 Pazartesi 15:29
Kent gündeminde tartışma konusu olan bazı hastanelerin kapatılarak yeni açılacak Şehir Hastanesi’ne vatandaşların yönlendirileceği iddialarına ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur önemli bir açıklamada bulundu. ÖN RAPORU VERDİK SonSöz TV’de yayınlanan programda konuşan Başkan Batur, Suat Seren Göğüs Hastanesi ve Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nin yıkılarak yeniden yapılması ya da restore edilmesi konusunda kendilerine başvuru yapıldığını belirtti.  “bize talep geldi binaların yenilenmesi için. Yıkım yapılması ya da restore edilmesi konusunda Suat Seren Göğüs Hastanesi ve Tepecik Hastanesi'ne de ön onay verdik. Yine Sağlık Bakanlığı bünyesinde kullanılması için bize talepte bulundular. Biz de onay verdik” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete