Egeli Gazete

Katil ‘İzmir’de görevliyim’ demiş

İstanbul’da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından öldürülen avukat Dilara Yıldız’ın(29) Samsun’da yaşayan akrabaları, büyük üzüntü yaşıyor. Anneanne Sevim Akyel, yılbaşında ziyarete gelen torununun, dönüş yolunda kendisini arayarak, aldığı tehdit mesajlarını anlattığını söyledi. Akyel de telefonda torununa, ‘’Kızım, İstanbul’a gittiğini kimse bilmesini dikkatli hareket et’’ dediğini anlattı. Dayı Suat Akyel ise’’ Bu adam ilk önce kendisini subay olarak tanıttı. ‘İzmir’de görevliyim’ demiş, ‘İşi gücü bırakayım da senin yanında çalışayım’ demiş. Dilara o gün bıraktı çocuğu’ dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Ocak 2022 Çarşamba 16:32
‘’Bilsek, başında nöbet tutardık’’ Anneanne Akyel, torununun zor şartlarda okuduğunu belirterek, ‘’Çok zor şartlar altında kızımızı okuttuk. Avukat olmak en büyük hayaliydi ve başardı. Olaydan dolayı çok üzgünüz’’ dedi. Dayı Savaş Akyel de ‘’Biz o adamla nişanlanmasını hiç istemedik. Annesi de çok karşı çıktı ama çocuğumuzun başına gelecek varmış, engelleyemedik. Tehdit mesajları aldığını öldükten sonra öğrendik. Öncesinde bilsek, biz onun başında nöbet tutardık. Çok üzgünüm’’ diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete