Egeli Gazete

Kılıçdaroğlu Cumartesi günü Soyer’in kızının düğünü için İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e bu kez yoğun bir siyasi program için değil mutlu bir beraberliğe şahit olmak için geliyor. Kılıçdaroğlu Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer’in düğün töreni için İzmir’e geliyor. Soyer TV 100’de katıldığı programda Cumartesi günü Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de misafir edeceklerini açıkladı.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
25 Eylül 2023 Pazartesi 21:53
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’e bu kez yoğun bir siyasi program için değil mutlu bir beraberliğe şahit olmak için geliyor. Kılıçdaroğlu Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer’in düğün töreni için İzmir’e geliyor. Soyer TV 100’de katıldığı programda Cumartesi günü Kılıçdaroğlu’nu İzmir’de misafir edeceklerini açıkladı. Duygu Soyer, iş adamı Ergun İzgi'nin oğlu, aynı zamanda başarılı bir mimar olan Çağan İzgi ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. İzmir'de gerçekleştirilecek olan bu özel gün için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Düğüne birçok siyasetçi, iş dünyasından önemli isimler ve sanatçılar davet edildi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete