Egeli Gazete

Kılıçdaroğlu’na Davutoğlu görüşmesinde Soyer’in CHP Genel Başkan adaylığı sorusu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada Tunç Soyer’in CHP Genel Başkanlığı CHP Genel Başkan adaylığı üzerine görüştüğü iddialarıyla ilgili soruya da yanıtladı.
Kılıçdaroğlu’na Davutoğlu görüşmesinde Soyer’in CHP Genel Başkan adaylığı sorusu
Haberler / Politika
14 Ağustos 2024 Çarşamba 22:01

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan ofisinde ziyaret etti. Görüşmenin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in CHP Genel Başkan adaylığı üzerine görüştüğü iddialarının sorulması üzerine, ““Onu Tunç Bey'e soracaksınız” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin sorunlarını, ekonomiyi, teknolojiyi, dış politikayı, bürokrasiyi konuştuk. Dolayısıyla dertleştik. Çözümler konusunda da zaten daha önce 6 genel başkan ortak mutabakat metnini hazırlamıştık, o metin üzerinde de konuştuk. Onun da yeri ve zamanı geldiğinde güncellenmesi konusunda da düşüncelerimizi birbirimize aktardık” açıklamasında bulundu.

"Meral Hanım dava açacaksa açsın”

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'in kendisine yönelik dava açacağı söyleminin de hatırlatılması üzerine, “Türkiye'nin bu kadar sorunu varken Meral Hanım dava açacaksa açsın” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete