Egeli Gazete

Koronavirüs İzmir’de bir doktoru daha hayattan kopardı

Yaklaşık bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını en çok en ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarını etkiliyor. İzmir’de bir doktor daha Koronavirüs kurbanı oldu. Özel bir hastanede görevli Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Player yükleniyor...
Haberler / Sağlık
4 Ocak 2021 Pazartesi 11:26
Yaklaşık bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını en çok en ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarını etkiliyor. İzmir’de bir doktor daha Koronavirüs kurbanı oldu. Özel bir hastanede görevli Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Türk Tabiplar Birliği Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz’ın vefatı nedeniyla yaptığı açıklamada, “İzmir’de özel bir hastanede görev yapan Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz’ı COVİD-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete