Egeli Gazete

Kritik Fenerbahçe seçimini Ali Koç kazandı

Fenerbahçe'de Ali Koç bir kez daha sarı lacivertlilerin başkanı seçildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
9 Haziran 2024 Pazar 19:18

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaklaşık 27 bin delegenin oy kullandığı tarihi seçimde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'dan daha fazla oy alarak Fenerbahçe'de bir kez daha başkanlığa seçildi.

"Umarım önümüzdeki sezon Fenerbahçe'yi şampiyon yapar"

Resmi sonuçlar açıklanmadı fakat Aziz Yıldırım, Ali Koç'u başkan ilan etti. Yıldırım, "Bugün Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Bütün delegelere teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. İnşallah Ali Koç ve arkadaşları bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz" dedi.

Ali Koç üyelerle birlikte zaferi alkışlarla kutladı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım sahneye doğru yürürken tribünlerde meşaleler yakıldı ve "Büyük başkan" tezahüratları yükseldi.

Ali Koç'un Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde:

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete