Egeli Gazete

Küçükçekmece'de 3 katlı bina çöktü: Enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor

Küçükçekmece’de henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı bina çöktü. Enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor. İstanbul Valiliği, olay yerine çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibinin sevk edildiğini bildirdi.
Küçükçekmece'de 3 katlı bina çöktü: Enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor
Haberler / Türkiye
2 Haziran 2024 Pazar 09:31

Küçükçekmece’de henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı bina çöktü. Enkaz altındaki yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Olay, saat 08.40 sıralarında Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Belediye Caddesi ile Geçit Sokak'ın kesişim noktasında bulunan üç katlı bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Enkazın bulunduğu adrese çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Çöken binadan 2 yaralı çıkarılırken, diğer yaralılar için kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Valiliği açıklama yaptı

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece’de 3 katlı bir binanın çöktüğünü, olay yerine çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibinin sevk edildiğini bildirdi.
Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde yaşanan çökmeyle ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, “2 Haziran Pazar günü saat 08.40 sıralarında Belediye Caddesi ile Geçit Sokağın kesişim noktasında bulunan üç katlı bina çökmüştür. Olay yerine çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edilmiştir” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete