Egeli Gazete

Kuşadası bu kez de 4.5 büyüklüğünde depremle sarsıldı

Kuşadası sallanmaya devam ediyor. AFAD verilerine göre bugün 17.02’de Kuşadası’nın 17.25 kilometre açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin derinliğini 6.70 kilometre olarak açıkladı. Deprem İzmir başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
31 Ağustos 2022 Çarşamba 17:19
Kuşadası sallanmaya devam ediyor. AFAD verilerine göre bugün 17.02’de Kuşadası’nın 17.25 kilometre açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin derinliğini 6.70 kilometre olarak açıkladı. Deprem İzmir başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Kuşadası’nda öğle saatlerinde de 15 dakika arayla iki deprem meydana geldi. AFAD 13.10’da Kuşadası’nın 18.34 kilometre açıklarında meydana gelen ikinci depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. 12.56’da da Kuşadası’nın 7.7 kilometre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Deprem başta İzmir olmak üzere çevre illerden de hissedildi. İlk belirlemelere göre depremler nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete