Egeli Gazete

Kuşadası’nda ’Ne baktın’ dayağı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece yarısı lüks bir mekan önünde yaşanan kavgada kaydedilen görüntüler adete ’pes’ dedirtti. Lüks bir mekandan çıkan iki kişi spor otosu ile mekan önünde bulunan bir kişiyi öldüresiye darp etti. Onlarca kişinin önünde yaşanan darp olayına kimsenin müdahale etmemesi ise dikkat çekti.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
3 Eylül 2023 Pazar 13:41
Olay, Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; gece yarısı bir mekanda yanlarındaki hanımlarla eğlenen iki kişi kendileri hesap ödedikleri sırada, dışarı çıkan kadınlara bakıp laf attığı iddiasıyla lüks aracının direksiyonunda olan bir şahsı öldüresiye dövmeye başladı. İki kişi tarafından yumruklu tokatlı saldırıya uğrayan diğer şahıs adeta mahsur kaldığı üstü açık lüks aracın direksiyonunda elini bile kaldıramazken, feci darp olayına çevredekiler de seyirci kaldı. Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen darp olayının ardından kimsenin kimseden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete