Egeli Gazete

Mahsun Kırmızıgül minibüse bindi, konser verdi

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sezonun yorgunluğunu atmak için Çeşme'ye tatile gitti. Taksi bulamayan Kırmızıgül, Alaçatı'da minibüse bindi. Ünlü isim yolculara mini bir konser verdi. O anlar sosyal medyadan paylaşıldı.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
14 Temmuz 2023 Cuma 13:47
Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sezonun yorgunluğunu atmak için Çeşme'ye tatile gitti. Alaçatı'da minibüse binen ünlü isim, yolculara mini bir konser verdi. Kırmızıgül, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından Instagram sayfasından açıklama yaptı.
Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül, soluğu Çeşme'de aldı. Tatil için Çeşme'yi tercih eden ünlü isim, ilginç bir an yaşadı. SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU Kırmızıgül, Alaçatı’da minibüse bindi. Yol boyunca minibüsteki yolculara mini bir konser veren şarkıcının videosu, sosyal medyada gündem oldu. Kırmızıgül o anları Instagram sayfasından yayınlayarak; "Çeşme'de minibüste bulunan dostlarla konser verdiğim doğrudur. Muhteşemdi..." diye yazdı. "HALK KONSERİ ÇOK İYİYDİ" Ünlü isim, ardından bir hayranının "Dolmuşta halk konseri çok iyiydi. İnsanlara büyük sürpriz oldu" mesajıyla paylaştığı bir başka videoya da sayfasında yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete