Egeli Gazete

Makarna indirime girdi: 20 Eylül’e kadar yetişen kapar

Tarım Kredi Market makarnanın da aralarında yer aldığı çeşitli ürünlerdeki fırsatlara ilişkin eylül ayının ilk günlerinde bilgilendirmede bulundu. 
Makarna indirime girdi: 20 Eylül’e kadar yetişen kapar
Haberler / Ekonomi
12 Eylül 2024 Perşembe 07:07

Tarım Kredi Market önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında yayınladığı kataloglar ile belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, 7 Eylül tarihinde başlayan ve 20 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 500 gram makarna çeşitlerinin indirimli olarak müşterilerle buluşacağı açıklandı. Söz konusu fırsatın başlamasının ardından ayrıntılar merak konusu olurken, Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile detaylı bilgi verildi. 

Tarım Kredi Market makarna indirimi

Tarım Kredi Market’in 7 Eylül tarihinde başlattığı ve 20 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde arpa şehriye, tel şehriye, burgu makarna, ince uzun makarna, fiyonk makarna, spagetti makarna 14,90 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Makarnanın yanı sıra pirinç, fasulye, bezelye konservesi, tam yağlı tost peyniri, tam yağlı kültürlü beyaz peynir, çay, ayran, süt, krema, yağlı yoğurt, tereyağı, kaşar peyniri, süzme peynir ve labne gibi ürünler de indirimli olarak müşterilerle buluşacak. Söz konusu ürünlere ve fiyatlarına erişmek isteyenler aşağıdaki kataloğu inceleyebilirler. 

Tarım Kredi Market güncel indirimler 2024 Eylül

Makarnadan kavurmaya, kaşar peynirinden tereyağına, yoğurttan ayrana kadar farklı kategorideli pek çok üründe 20 Eylül'e kadar devam edecek olan aldıkça aldıran fırsatları ile ilgili Tarım Kredi Market sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, eylül ayının ortalarına doğru ilerlerken güncel indirim fırsatları merak ediliyor. Eylül ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi belirli tarihler arasında geçerli olacak güncel fırsatlara ilişkin Tarım Kredi Market düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Tarım Kredi Market’in güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete