Egeli Gazete

Mbappe'den ayrılık açıklaması: Sözleşmemi uzatmayı hiç düşünmedim

Dünyaca ünlü Fransız futbolcu Mbappe, Paris Saint Germain ile 2025'e kadar olan sözleşmesini uzatmayacağını söyledi.
Player yükleniyor...
Haberler / Spor
13 Haziran 2023 Salı 18:08
Adı Real Madrid ile anılan PSG'nin yıldız forveti Kylian Mbappe, 2025'e kadar kulüpte kalma seçeneğini kabul etmeyeceğini doğruladı. AFP'ye verdiği demeçte yıldız futbolcu, kulübe gönderdiği mektupta bu kararını belirttiğini söyledi. Kararı Temmuz 2022'de aldığını söyleyen Mbappe, "Sözleşmemi uzatmayı düşünmüyorum. Mektubu göndermemdeki tek amaç, daha önce konuşulanları doğrulamaktı" dedi. Böylelikle Mbappe'nin kulüpten bu yazın başında ayrılmayacağı fakat sözleşmesini de uzatmayacağı kesinleşti. Fransız yıldız, mektubun medyada dolaşıma sokulması ve bunun hem kendisi hem de kulüp için imaj zedeleyici olmasından ötürü duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında da Real Madrid'e gideceği iddialarıyla gündeme gelen Mbappe, İspanyol ekibini geri çevirerek PSG işe 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Real Madrid Başkanı Perez'den açıklama

Real Madrid Başkanı Florentino Perez geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mbappe transferinin sinyallerini vermişti. Başkan Perez, "Kylian Mbappe'yi transfer edecek misiniz?" sorusunu "Evet imzalayacağız, ancak bu sene değil" şeklinde cevaplamıştı. Eylül 2022'de yaptığı bir açıklamada da Fransız futbolcu, "Ne olacağını asla bilemezsiniz. Real Madrid'de hiç oynamadım ama sanki evimmiş gibi hissediyorum" diyerek LaLiga ekibine göz kırpmıştı. Mbappe, bu sezon 43 maçta 41 gol ve 10 asistle takımının Ligue 1 şampiyonluğuna katkı sağlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete