Egeli Gazete

Meteroloji'den İzmir için sarı kodlu uyarı: Fırtına bekleniyor

Meteroloji Genel Müdürlüğü İzmir için sarı kodlu fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Cumartesi günü Marmara'nın güneyi ile Ege'nin batısında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 kısa süreli 80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
Meteroloji'den İzmir için sarı kodlu uyarı: Fırtına bekleniyor
Haberler / Güncel
28 Haziran 2024 Cuma 13:41

EGELİ GAZETE- Meteroloji Genel Müdürlüğü İzmir için sarı kodlu fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Cumartesi günü Marmara'nın güneyi ile Ege'nin batısında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 kısa süreli 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiği açıklandı. Aynı zamanda olumsuzluklara karşı ulaşım,çatı uçması gibi tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Açıklamanın tamamı şöyle,
"Yapılan son değerlendirmelere göre; 29.06.2024 Cumartesi günü Marmara'nın güneyi ile Ege'nin batısında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 kısa süreli 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete